Artikel in 4wdMagazine #nr 12 2021

Hans en Tjeerd zoeken sponsors

voor röntgenapparatuur non-profit ziekenhuis in Gambia

Volgend jaar april gaan Hans Aarts en Tjeerd Rosier de grootste uitdaging van hun leven aan. Met hun Range Rover gaan ze een tocht afleggen van ruim 7.000 kilometer, waarbij ze negen landen en twee continenten zullen doorkruisen. Een heel avontuur, maar deze reis wordt niet zonder reden gemaakt. Aan het eind van de rit, die ongeveer 21 dagen duurt, hopen ze samen met de andere deelnemers genoeg geld te hebben ingezameld voor een op zonnepanelen werkend röntgenapparaat voor het Lamin Health Centrum in Gambia. Dat is een non-profit ziekenhuis, dat wordt gerund door Nederlanders en dat beschikt over een goed opgeleide lokale staf. Lees meer in de 4wdMagazine…..

Hieronder is 4dmagazine verkrijgbaar met een speciale korting:

Kortingscode: oldboystogambia
Link 4WD Magazine 12-2021